Lärare

Gunnar

Gunnar Esping

Yogalärare & coach & Föreläsare

Första gången Gunnar kom i kontakt med Klassisk Satyananada yogatraditionen var på Asram för över 25 år sedan, det var på  Håå kursgård, då han åkte dit på flera 10-14 dagars retreats. Sedan började Gunnar sin djupgående internationella fleråriga utbildning till yogalärare på Ananada Mandala , genom att bo där  i flera 10-14 dagars kurser/retreat, han är diplomerad 1000 timmars utbildning som följer riktlinjer från Bihar School of Yoga in India och Satyananda Yoga Academy in Europé.

2019 blev han också diplomerad att lära ut den djupgående långa energi-meditationen Ajapa Jap 

Gunnar är också certifierad i Sorgebearbetning hos Svenska Institutet för sorgebearbetning, Diplomerad Kognitiv Coach hos LifeCap och Certifierad LEAD coach hos SESI 

Gunnar driver Yoga Academy

Eva

Eva Skillmark

Yogalärare

Eva har utövat Kundaliniyoga i över 12 år, men när hon träffade på Klassisk Satyananda yoga så blev hon fäst vid den yogan och meditationen så hon valde att fördjupa sig i denna klassiska tradition. Eva har gått en mycket omfattande yogalärarutbildning hos Ananda Mandala (www.yoga-mediation) som är ca: 7-800 timmar boende på kursgården. Utbildningen är följer riktlinjer från Bihar School of Yoga in India och Satyananda Yoga Academy in Europé.

Mikael

Mikael Hultkvist

Yogalärare

Mikael har under några år varit elev hos Yoga Academy och blev där inspirerad att gå vidare i djupet av klassik yoga och började sin fleråriga yogalärarutbildning hos Ananda Mandala (www.yoga-mediation) som är ca: 7-800 timmar boende på kursgården. Mikael är klar med utbildningen och är lärare på Yoga Academy och har även kurser på Grasseriet i Bunn un der sommaren.

Utbildningen är följer riktlinjer från Bihar School of Yoga in India och Satyananda Yoga Academy in Europé.

nina

Nina Leander

Yogalärare, (tar en paus i vår för egen fördjupning)

Nina har praktiserat yoga sedan 2005 och utbildade sig till yogalärare inom Sivananda-traditionen 2009 genom att bo på kursgård/ashram i Bahamas en månad. Nina har sedan också gått en Yoga Academy’s Satyananda yogalärarutbildning på 200 timmar samt en utbildning i Yin Yoga. Sivananda Yoga och Satyananda yoga är närbesläktade då Sivananda var Satyanandas lärare, båda har sina rötter i klassisk Yoga.

Patrik

Patrick Lindén 

Yogalärare, (tar en paus i vår)

Patrik började gå på yoga hos Yoga Academy för Gunnar 2014 och upptäckte att yogan och meditationen påverkade hela honom och hans vardag på ett mycket positivt sätt. Patrik fortsatte att gå på klasser och 2018 anmälda han sig till Yoga Academy’s 1-åriga fördjupning/lärarutbildning.