Lärare

Gunnar

Gunnar Esping

Yogalärare & coach

Första gången Gunnar kom i kontakt med Klassisk Satyananada yogatraditionen var på Asram för över 25 år sedan, det var på  Håå kursgård, då han åkte dit på flera 10-14 dagars retreats. Sedan började Gunnar sin djupgående internationella fleråriga utbildning till yogalärare på Ananada Mandala , genom att bo där  i flera 10-14 dagars kurser/retreat, han är certifierad 980 timmars utbildning enligt Bihar School of Yoga in India och Satyananda Yoga Academy in Europé.

Gunnar är också certifierad i Sorgebearbetning hos Svenska Institutet för sorgebearbetning, Diplomerad Kognitiv Coach hos LifeCap och Certifierad LEAD coach hos SESI vilket är en metod för grupputveckling och medarbetarskapsutveckling.

Gunnar driver Yoga Academy

nina

Nina Leander

Yogalärare

Nina har praktiserat yoga sedan 2005 och utbildade sig till yogalärare inom Sivananda-traditionen 2009 genom att bo på kursgård/ashram i Nya Zeland en månad. Nina har sedan också gått en Satyananda yogalärarutbildning på 200 timmar samt en utbildning i Yin Yoga. Sivananda Yoga och Satyananda yoga är närbesläktade då Sivananda var Satyanandas lärare, båda har sina rötter i klassisk Yoga.

Eva

Eva Skillmark

Yogalärare

Eva har utövat Kundaliniyoga i över 12 år, men när hon träffade på Klassisk Satyananda yoga så blev hon fäst vid den yogan och meditationen så hon valde att fördjupa sig i denna klassiska tradition. Eva har gått en mycket omfattande yogalärarutbildning hos Ananda Mandala (www.yoga-mediation) som är ca: 7-800 timmar boende på kursgården. Utbildningen är certifierad av Bihar School of Yoga in India och Satyananda Yoga Academy in Europé.Satyananda Yoga Academy in Europé.

Mikael

Mikael Hultkvist

Yogalärare

Mikael har under några år varit elev hos Yoga Academy och blev där inspirerad att gå vidare i djupet av klassik yoga och började sin fleråriga yogalärarutbildning hos Ananda Mandala (www.yoga-mediation) som är ca: 7-800 timmar boende på kursgården. Mikael är klar med utbildningen och är lärare på Yoga Academy och har även kurser på Grasseriet i Bunn un der sommaren.

Utbildningen är certifierad av Bihar School of Yoga in India och Satyananda Yoga Academy in Europé.

Kenneth

Kenneth Sydling

Gästlärare på Yoga & Bild-kurser

Kenneth är Leg Psykolog och symbolterapeut och har erfarenhet av många psykologiska tekniker. Han har sysslat med bildterapi och besläktade tekniker i över 25 år. Det är tekniker där den eget skapade bilden (eller annat uttryck) står i fokus. Som blir en länk mellan vårt yttre och vårt inre och ger många möjligheter till självinsikt och utveckling.

Kenneth har också lång erfarenhet av Satyananda yoga.